<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8355025620239081669\x26blogName\x3dd!aRy+MucUxS+na+nAd\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diary-mucux.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diary-mucux.blogspot.com/\x26vt\x3d5416264700826023841', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=diary-mucux.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
diary-mucux.blogspot.com
WELCOME


:D



happy:)
Monday, 5 December 2011

aku nak happy:) aku cuba tersenyum:) tapi kenapa susah sangat eaa?

kegembiraan aku hilang...macam mana aku rasa kehilangan dy..


BERIKAN AKU BAHAGIA. . . .



writtern @23:02

KEnaPa akU sedIH??

assalamualaikum:)


awak..kenapa saya sedih ea awak? saya cakap saya kuat untuk kehilangan awak:)tapi sebenarnya saya tipu diri saya sendiri..hipokrit kan saya.awak.awak suruh saya tinggalkan awak kan? kenapa awak? time saya dapat text tu hati saya kosong..jiwa saya hancur awak. . .awak..start petang tu saya asyik menangis jea. . awak tahu tak. .tak kan? awak. . malam tu awak kol saya. . saya dah nekad tak nak terima awak. .saya tak nak kapel lagi awak. . hati saya hancur awak. .awak merayu kat saya awak ta nak kita clash kan:) saya kesian kan awak tapi dalam masa yang sama saya tak boleyh terima awak:) awak tahu kan? dulu saya penah cakap takkan tinggalkan awak tapi awak dah sakitkan hati saya sayang:) saya cuba tersenyum untuk awak. .awak..ingat tak awak pernah cakap andai kata kita clash kita takkan lost contact..ingat kan awak? kan? kan? saya cuma minta tu jea:) tapi awak tak nak. awak bagi saya masa sampai birthday awak.13.12.time tu saya nak test jpj.saya tak tawu saya kuad or tak nak buad test tu awak:)awak:) semalam saya ingat kawan awak cakap* dy syg gyla kat kau dowhh..kaw x sian kt dy kea weyh?aq kawan dy.* awak..sape cakap saya tak kesiankan awak,sape cakap saya tak care pasal awak?sape cakap saya tak sayangkan awak,. .awak. . saya harap awak cuba terima perpisahan nie slowly ea sayang:) saya harap sangad kita tak lost contact. .


p/s saya: kalaw ada jodoh tak kemana. . tapi kalaw kapel lamea2 pun tak de jodoh..tak jadi jugax:) kalaw sygkn saya doakan jodoh kita:)




AFIQ:


tengs kawan selalu ada time aku epy or sedih:)
tengs ats nasihat hang:)
tengs care pasal aku:)
aku banyak terhutang nasihat budi kat hang:)
tengs cuba hiburkan aku:)

writtern @21:47

tuAn emPunya bloG


NAMa aku nadzirah. .aku punya blog nie simpel saja. .kalau tak suka jangan baca okeyh? tak pernah kisah pun:) aku ada 4 orang adik beradik and aku yang sulung  kakyong huhu:)* kaw ada??haaha




sebenarnya banyak lagy aku nak story..tapi tak da mood..mood aku mengantuk awal malam nie:) so yang nie duluw ehhh..:) mmmuahhh kat diri aku sendiri~~

writtern @09:12

BiLa Ku SeDeyH........*terima kasih kawan*

hari nie...yess hari nie lah kan..aku betul-betul sedih. .time tengah syiok online. .tetiba bf aku  text..suruh aku tinggalkan dy. . fine lah kan. . kenapa pulak aku kena tinggalkan dy?konpius aku sorang-sorang. . tak ku sangka tak ku duga ciplak tajuk lagu sat norhhh aiq mata aku jatuh lagi. .yes.sebab lelaki aiq mata aku jatuh lagi. . aku cuba terima kenyataan yang aku memang kena tinggal dy. 


time aku tengah sedih. . bff aku afiq nie yang banyak hiburkn aku walaupun dy tak pandai nak buad lawak and kekadang lawak dy tak menjadi tapi aku tetap happy. . afiq, aku harap kita kawan selamanya ok dear?




thanks kawan ada bila aku susah and senang:)




#hang suka perasan hensem kan kawan??



writtern @07:18

kAwAn sekEpalA akU
Sunday, 4 December 2011

30 NOVEMBER 2011
Hari nie aku pegi buat latihan bawak moto vrommm..vromm..  tapi moto kat pakatan tak dak la bunyi macam tuh kan..so time aku bawak moto nie lah perot aku saked..saked yang sesungguh-sungguhnya lah kan..so aku lebeh banyak rehad dari bawak moto..kui..kui..kui.. malas dowh  nak dijadikan story aku ada nampak sorang mamat nie..ehh..2 orang mamat nie pun p belajaq jugak lah kowtt..tapi aku buadd dun no saja kan..haha..satg tak pasai2 kawan aku kata aku gedik pulak kan:)haha. . .

1 N0VEMBER (in da same year lah kan)
time aku ngan online tiba2 mamat nie teguq aku..dy caKap dy penah nampk aku..tapi aku tak cam  dy..then sembang punya sembang aku qasa mamat nie boleyh gagah lawak dy:)) haha *gatai* pas uhhh dy minta numbe kawan lama dy kat aku..haha..frust lah jugax kan dy tak mintak number aku pun. . .haha. .

2 NOVEMBER(keesokkn harynya)
walaawweyhhh...dy minta number aku pun..so kami texting setiap hari sepanjang masa kowdd:)hahah syiok knai dy..lawak gyla tahap badak..*ehh..ada ka lawak sampy thp cen tu* haha..

malaih nak story dahh lahh:) yang penting aku SYIOK kawan dengan dy..

#walaupun aku bff dy..tapi aku ta taw fullname dy pun#
hehehe

p/s: AKU SAYANG HANG KAWAN!

http://www.facebook.com/mad.xandria

writtern @23:45