<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8355025620239081669\x26blogName\x3dd!aRy+MucUxS+na+nAd\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diary-mucux.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diary-mucux.blogspot.com/\x26vt\x3d5416264700826023841', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=diary-mucux.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
diary-mucux.blogspot.com
WELCOME


:D



kAwAn sekEpalA akU
Sunday, 4 December 2011

30 NOVEMBER 2011
Hari nie aku pegi buat latihan bawak moto vrommm..vromm..  tapi moto kat pakatan tak dak la bunyi macam tuh kan..so time aku bawak moto nie lah perot aku saked..saked yang sesungguh-sungguhnya lah kan..so aku lebeh banyak rehad dari bawak moto..kui..kui..kui.. malas dowh  nak dijadikan story aku ada nampak sorang mamat nie..ehh..2 orang mamat nie pun p belajaq jugak lah kowtt..tapi aku buadd dun no saja kan..haha..satg tak pasai2 kawan aku kata aku gedik pulak kan:)haha. . .

1 N0VEMBER (in da same year lah kan)
time aku ngan online tiba2 mamat nie teguq aku..dy caKap dy penah nampk aku..tapi aku tak cam  dy..then sembang punya sembang aku qasa mamat nie boleyh gagah lawak dy:)) haha *gatai* pas uhhh dy minta numbe kawan lama dy kat aku..haha..frust lah jugax kan dy tak mintak number aku pun. . .haha. .

2 NOVEMBER(keesokkn harynya)
walaawweyhhh...dy minta number aku pun..so kami texting setiap hari sepanjang masa kowdd:)hahah syiok knai dy..lawak gyla tahap badak..*ehh..ada ka lawak sampy thp cen tu* haha..

malaih nak story dahh lahh:) yang penting aku SYIOK kawan dengan dy..

#walaupun aku bff dy..tapi aku ta taw fullname dy pun#
hehehe

p/s: AKU SAYANG HANG KAWAN!

http://www.facebook.com/mad.xandria

writtern @23:45