<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8355025620239081669\x26blogName\x3dd!aRy+MucUxS+na+nAd\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diary-mucux.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diary-mucux.blogspot.com/\x26vt\x3d5416264700826023841', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=diary-mucux.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
diary-mucux.blogspot.com
WELCOME


:D



KEnaPa akU sedIH??
Monday, 5 December 2011

assalamualaikum:)


awak..kenapa saya sedih ea awak? saya cakap saya kuat untuk kehilangan awak:)tapi sebenarnya saya tipu diri saya sendiri..hipokrit kan saya.awak.awak suruh saya tinggalkan awak kan? kenapa awak? time saya dapat text tu hati saya kosong..jiwa saya hancur awak. . .awak..start petang tu saya asyik menangis jea. . awak tahu tak. .tak kan? awak. . malam tu awak kol saya. . saya dah nekad tak nak terima awak. .saya tak nak kapel lagi awak. . hati saya hancur awak. .awak merayu kat saya awak ta nak kita clash kan:) saya kesian kan awak tapi dalam masa yang sama saya tak boleyh terima awak:) awak tahu kan? dulu saya penah cakap takkan tinggalkan awak tapi awak dah sakitkan hati saya sayang:) saya cuba tersenyum untuk awak. .awak..ingat tak awak pernah cakap andai kata kita clash kita takkan lost contact..ingat kan awak? kan? kan? saya cuma minta tu jea:) tapi awak tak nak. awak bagi saya masa sampai birthday awak.13.12.time tu saya nak test jpj.saya tak tawu saya kuad or tak nak buad test tu awak:)awak:) semalam saya ingat kawan awak cakap* dy syg gyla kat kau dowhh..kaw x sian kt dy kea weyh?aq kawan dy.* awak..sape cakap saya tak kesiankan awak,sape cakap saya tak care pasal awak?sape cakap saya tak sayangkan awak,. .awak. . saya harap awak cuba terima perpisahan nie slowly ea sayang:) saya harap sangad kita tak lost contact. .


p/s saya: kalaw ada jodoh tak kemana. . tapi kalaw kapel lamea2 pun tak de jodoh..tak jadi jugax:) kalaw sygkn saya doakan jodoh kita:)




AFIQ:


tengs kawan selalu ada time aku epy or sedih:)
tengs ats nasihat hang:)
tengs care pasal aku:)
aku banyak terhutang nasihat budi kat hang:)
tengs cuba hiburkan aku:)

writtern @21:47